Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TuiverrusTuiverrusJoni Ahonen - naiskauneutta kaikissa väreissä

 

Joni Ahosen maalauksissa muoti ja naiskauneus näyttelevät pääosaa akvarellien kaikissa väreissä ja sävyissä. Vaikka teokset ovat usein melko pienikokoisia, se ei estä niitä valtaamasta koko tilaa. 

 

Näyttelyidensä avajaisissa Ahonen pukeutuu yleensä henkeä salpaavaksi Lady Cerezaksi, joka on osa maalaustensa sarjaa; Ahonen nimittäin käyttää Lady Cerezaa mallina useissa akvarelleissaan. Tämä hahmoon syventyminen kuuluu performanssiin, jossa Ahonen elää ikuistamansa hahmot todeksi.

 

"Kauneus on rohkeutta, rohkeus on ihailtavaa. Pääasiassa olen ihailija, mutta joskus haluan vaihtaa rooleja."

 

 Joni Ahonen / Lady CerezaJoni Ahonen / Lady Cereza

Akvarellien lisäksi Ahonen tekee myös sarjakuvia, joissa hän kertoo kiehtovan mahdollisuus toteuttaa paperille suurta elokuvaa. Ihmishahmojen ohella Ahonen maalaa eläinhahmojakin; taiteilijalle tuttuja lehmiä syntyy akryylimaaleilla kaikessa hiljaisuudessa, sillä Ahosen naishahmot ovat enemmän tunnettuja. Myös tilauksesta on mahdollista ostaa itselleen maalauksia, kuvituksia ja sarjakuvia.

 

Ahonen on myös ollut mukana vuoden 2018 Sexhibition -erotiikkamessuilla, joissa hän järjesti messujen historian ensimmäisen taidemyyntikojun.

 

Joniin voi ottaa yhteyttä ja ihailla töitä lisää: http://www.joniahonen.com/