Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päivi Latvala - Maaseudun kuvaajaPäivi LatvalaPäivi Latvala

 

Jyväskyläläinen eläintaiteilija Päivi Latvala on erikoistunut lehmämaalauksiin ja maaseudun eläimiin. Piirtäjän ja graafikon ammatit näkyvät harkituissa kuvakulmissa ja tarkoissa yksityiskohdissa, kuten yksittäiset karvat tai silmien heijastukset. Yleensä tumma tai värikäs, mutta yksinkertainen tausta antaa eläimen loistaa koko voimallaan maalauksessa ja katse keskittyy ainoastaan taidokkaasti maalattuun eläimeen.

 

Maalauksillaan Latvala haluaa herättää ihmisissä aitoja tunteita maaseutua kohtaan. Tietoisuuden kasvattaminen ja positiivisten tunteiden liittäminen maaseutuun on Latvalalle eräs tärkeimmistä syistä maalata. Suomalaisen maaseudun tulevaisuus on Latvalalle intohimon asia, sillä hän on itse kasvanut maaseudulla.


Highland at NightHighland at Night

 

"Niissä on jotain samaan aikaan kaunista, ostettavaa, coolia, aikaa kestävää ja miellyttävää. Ne vaan toimii."

 

Latvala on itseoppinut maalari ja hänen työnsä painottuvat valokuvien pohjalta tehtyihin akryylimaalauksiin.  Latvala tekee myös tilauksesta vaikka sinunkin lemmikistäsi taulun vain valokuvien pohjalta! Latvala kuitenkin tekee taidetta siksi, koska pitää siitä ja haluaa pystyä vaikuttamaan taiteen kautta maaseudun tilaan nykypäivänä.

 

Päiviin voi perehtyä tarkemmin: http://www.paivilatvala.fi/